Proteinowe brownie z masłem orzechowym

(tortownica o śred. ok. 20 cm) - 400 g ugotowanej ciecierzycy - 100 g masła orzechowego --> przepis na domowe masło orzechowe - 300 g banana (waga bez skórki) - 75 g ksylitolu - 3 łyżki kakao - 3 łyżki dowolnej skrobii - 1 saszetka (44 g) Chias Vegan Protein o smaku Brownie lub ulubionego białka o smaku czekolady - 1 łyżka octu jabłkowego lub ryżowego - 1 łyżeczka sody oczyszczonej - 1 łyżeczka mielonego cynamonu dodatkowo: masło orzechowe Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Smacznego! Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni. Ciecierzycę, masło orzechowe, banany i ksylitol blenduję na gładką masę. Dodaję pozostałe składniki i ponownie blenduję. Całość przekładam do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównuję. Na wierzchu robię keksy z masła orzechowego i widelcem mieszam je z masą. Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 st. C (termoobieg) na ok. 45 min, póki wierzch się nie zarumieni.
newslatter
Newsletter!
Zapisz się, aby być na na bierząco z nowościami na stronie i nowymi artykułami.
Podaj swój email:
Nie wysyłamy spamu. W każdej chwili możesz anulować subskrypcję.